Mellandagsmeny

Snacks/förrätter:

Pimientos de padron 65kr

Friterad griskind, rökt chilimajonnäs 85kr

Chark med olivpickels & grillat bröd 120kr

Pumpakräm med grillat bröd, kokosyoghurt, chili, vitlök & persilja 120kr

Sikrom eller Picklad svamp, västerbottensost, mandelpotatischips, syrad lök & dill 185kr/155kr

Malt nötinnanlår, äggulskräm, inlagd gurka & senapsfrön, pomm-pinn & riven pepparrot 165kr

Varmrätter:

Reninnanlår, Lapplands Viltprodukter, Vilhelmina 365kr

Entrecôte, Västernorrland & Österbotten 355kr

Friterat kycklingbröst, fyllt med rökt cheddar, Norrlandsfågel, Edsele 295kr

Serveras med:

Rostad rödskalig potatis. Bladsallad med parmesan & anjovis. Krutonger, rödvinssås & rostad lökmajonnäs.

Köttfat 1300kr:

Ovanstående köttdetaljer med tillbehör, samt oxfilé från Västernorrland, beräknat för 4 personer.

Röding, smörig blåmusselbuljong, mandelpotatispuré, kål & morot 325kr

Spetskål, rödbeta & gråärt. Fjolårssvamp, jordärtskocka & rosa sallad 275kr